Fartøyvernets ABC 2023

Fartøyvernets ABC er et årlig kursseminar for dem som er nye i fartøyvernet. Vi inviterer i år til samling på Fornebu 17. og 18. november. Velkommen!

13. oktober 2023

Velkommen til Fartøyvernets ABC 17. – 18. november 2023!

Fartøyvernets ABC er en årlig samling og kursseminar for dem som er nye i fartøyvernet og tilknyttet medlemsfartøy i Norsk Forening for Fartøyvern. Innleggene handler om antikvariske prinsipper, teknisk historisk dokumentasjon, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag, kontraktsinngåelse, vedlikehold og dugnad. I år har vi også med en gjennomgang av overflatebehandling, hvordan hindre forfall i påvente av restaurering og tips til hva fartøyvernsentrene kan bidra med.

Sjekk årets program: Program for Fartøyvernets ABC 2023

Vi skal i år være på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu utenfor Oslo (NB: Ikke samme hotell som tidligere). Hotellet nås fra Lysaker stasjon (flytog, tog, buss) med buss videre til Fornebuparken (6 min. å gå til hotellet), med bussruter 24, 28, 31, 31 E, 81, 145, 270. Hotellet tilbyr også parkering mot betaling.

Kurset har en egenandel på 30 % som utgjør kr. 1200,- per person, resten dekkes av Riksantikvaren og Norsk Forening for Fartøyvern. Deltakeravgiften inkluderer hele kurset med foredragsholdere og konferansepakker for to dager, samt 1 overnatting inklusiv helpensjon (rundstykker ved ankomst, middag, frokost, lunsj og pausemat). Drikke utover isvann, te og kaffe betales selv.

Vi ber om at det foreløpig ikke meldes på flere enn 2 fra hvert fartøy, men send gjerne en e-post til kaf@norsk-fartoyvern.no hvis dere ønsker flere deltakere på venteliste.

Påmelding her.

Vel møtt til to inspirerende dager!