Fartøyvernets ABC 18. – 19. november

Norsk Forening for Fartøyvern inviterer til Fartøyvernets ABC fredag 18. – lørdag 19. november på Fornebu i Viken.

26. oktober 2022

Norsk Forening for Fartøyvern inviterer til Fartøyvernets ABC fredag 18. – lørdag 19. november på Scandic hotell Fornebu utenfor Oslo (Viken Fylkeskommune). Hotellet nås fra Lysaker stasjon (flytog, tog, buss) med buss videre til IT Fornebu (3 min. å gå til hotellet), med bussruter 24, 28, 31, 31 E, 81, 145, 270. Hotellet tilbyr også parkering mot betaling.

Kurset er myntet på nye i fartøyvernet, eller for dem som trenger en oppfriskning. Innleggene handler om antikvariske prinsipper, teknisk historisk dokumentasjon, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag, kontraktsinngåelse, vedlikehold og dugnad. I år har vi også med råd fra fylkeskommunen, førstehjelp til fartøyeiere, en gjennomgang av overflatebehandling og tips om hva et fartøyvernsenter kan bidra med. Les om de ulike temaene i programmet under:

Program for Fartøyvernets ABC 2022

Kurset har en egenandel på 30 % som utgjør kr. 1000,- per person, resten dekkes av Riksantikvaren og Norsk Forening for Fartøyvern. Deltakeravgiften inkluderer hele kurset med foredragsholdere og konferansepakker for to dager, samt en overnatting inklusiv helpensjon (rundstykker ved ankomst, middag, frokost, lunsj og pausemat). Drikke utover isvann, kaffe og te betales selv.

Meld dere på her: Påmelding Fartøyvernets ABC 2022

Foreløpig ber vi hvert fartøy melde på maks 2 personer, men send gjerne en e-post til kaf@norsk-fartoyvern.no om dere ønsker flere på venteliste.

Velkommen!