Fremskrittspartiet støtter fartøyvernet i sitt alternative budsjett

Fremskrittspartiet ønsker å løfte frem kultursektoren som en næring som skaper arbeidsplasser, vekst og aktivitet over hele landet, skriver de i sitt alternative kulturbudsjett. Videre står det: «Fremskrittspartiet mener det er et nasjonalt ansvar å ta vare på vår historie og kulturarv og sikre den for kommende generasjoner. Et eksempel på dette er alle de skuter og skip som utgjør vår stolte maritime arv, og som sikres med godt fartøyvern».

I sitt alternative statsbudsjett for 2021 foreslår de 6 millioner til GAMLE HELGELAND, SANDNES, ROGALAND, GAMLE SALTEN og SUNNHORDLAND. SKIBLADNER foreslåes med 2,7 millioner og ANNA ROGDE med 2 millioner.

Norsk Forening for fartøyvern er glade for fokuset på fartøyvern og håper de andre partiene også følger opp.

Last ned FrP sitt alternative statsbudsjett for 2021

Bilde av Siv Jensen og undommer ombord på ANNA ROGDE
Siv Jensen ombord på ANNA ROGDE med ungdommer fra prosjektet «Ungt blod».
Foto: Harriet Olsen, Sør-Troms Museum
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt