Fartøyvernets ABC 2020

Norsk Forening for Fartøyvern arrangerer hvert år seminaret Fartøyvernets ABC. Seminaret er ment som et kurs for nye medlemmer i fartøyvernet – eller for dem som trenger en oppfriskning – og skal være en praktisk veiledning som gir tips til et vellykket fartøyvernprosjekt. I år handler det blant annet om antikvariske prinsipper, hvordan organisere seg, digitale samarbeidsverktøy, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag og kontraktinngåelse. Foreløpig program ligger nederst i artikkelen.

Bilde av fartøyvernprosjektet PELLE hvor kun skroget er igjen.
Fartøyvernprosjektet PELLE

Seminaret finner sted fredag 20.11 fra kl. 16.00 til lørdag 21.11 kl. 16.00 på Quality Hotel Expo på Fornebu ved Lysaker i Viken. Hotellet er lett tilgjengelig med både tog (Vy), flytog fra Oslo Lufthavn og ulike bussruter fra flere steder i Norge til Lysaker og lokalbuss/drosje derifra. Takket være ekstra bidrag fra Riksantikvaren i år vil deltakelsen være gratis for medlemsfartøyene og dekker 1 overnatting, konferanse og mat. Reise og drikke betales selv utenom. Representerer du ikke et av våre medlemsfartøy er prisen kr. 2300,- per person. Bindende påmelding.

Vi har bare 26 plasser og vi må derfor be dere om å melde på maks 2 personer per fartøyvernprosjekt. Husk at medlemskontingenten må være betalt for å kunne benytte seg av dette arrangementet. Påmeldingsfrist 1.11, men første person til mølla gjelder. Ta kontakt med sekretariatet for venteliste om det er fullt.

Både vi og hotellet forholder oss til Folkehelseinstituttets smittevernråd. Husk at du ikke må møte opp ved sykdom! Her kan du lese mer om hotellet og deres smitteverntiltak.

Trykk her for å melde deg på. Ved påmelding: Trykk på rubrikken nede til høyre ved billettvalg for å aktivere «JA», trykk deretter «neste» og deretter på det gule feltet som heter «ikke tidligere deltaker» da det ikke går å hente opp personinformasjon fra vårt medlemssystem. Merk at dere kun trenger å fylle ut navn, mobil og e-post. Dere trenger ikke å oppgi hverken kjønn eller fødselsdato, det er påmeldingssystemet som er laget slik at disse valgene finnes. Velg neste, deretter kan dere legge inn hvilket fartøy dere representerer og eventuelle allergier (nødvendig for hotellet å vite om). Bekreft til slutt påmeldingen.

Dere vil få påmeldingsbekreftelse etter hvert på e-post. Hvis dere ikke har fått dette innen rimelig, ta kontakt med sekretariatet. Husk å sjekke spam-filteret. Vi vil også sende ut mer info og ferdig program til deltakerne når det nærmer seg.

Foreløpig program, endringer kan forekomme.

Velkommen til kurs!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt