Får ANNA ROGDE fast post på statsbudsjettet?

FrP-trioen Siv Jensen, Per Willy Amundsen og Eivind Stene har nettopp gjestet ANNA ROGDE. De fikk blant annet møte ungdom fra prosjektet «Ungt Blod for gammel dame» som har som mål å rekruttere unge til fartøyvernet. Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DnB.

I revidert statsbudsjett for 2020 klarte Amundsen å få inn 1 million kroner til den 152 år gamle skonnerten. Målet videre til museet og de frivillige er at ANNA ROGDE får fast post på statsbudsjettet, noe Amundsen stiller seg bak. Han fronter nå dette kravet opp mot sine partikolleger og vi håper han lykkes! Dette må til for å kunne drive fartøyet videre, til å utdanne unge kadetter og til å rekruttere ungdom til fartøyvernet.

ANNA ROGDE har jobbet hardt for å komme dit de er i dag. Gode prosjekter med fokus på unge er et av suksesskriteriene. Vi krysser fingrene og håper «ho Anna» får fast tilskudd for fortsatt drift.

Bilde av Siv Jensen og undommer ombord på ANNA ROGDE
FrP-leder Siv Jensen ombord på ANNA ROGDE med ungdommer fra «Ungt blod». Foto: Harriet Olsen, Sør-Troms Museum
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt