Digitalt årsmøte 2020

Skjermbilde av digitalt årsmøte

Styret i Norsk Forening for Fartøyvern har på grunn av den pågående koronapandemien besluttet å gjennomføre årsmøte 2020 digitalt. Medlemmer vil få tilsendt en lenke på SMS når de kan stemme over sakene. Du kan derfor enkelt stemme over sakene på din mobil. Ønsker du å stemme på PC må du kopiere lenken fra sms’n og sende den på e-post til deg selv via mobilen.

Det vil ikke arrangeres webinar, kun behandling av årsmøtesaker via digital stemmegiving. Avstemmingen vil være åpen i 8 dager. Den digitale formen egner seg ikke for diskusjoner og benkeforslag, så opptak av nye medlemmer vil bli utsatt til neste årsmøte. Les mer om den digitale løsningen på digitalearsmoter.no.

Du må selv eventuelt videresende lenkene hvis andre enn deg skal stemme. Vi oppfordrer alle til å bruke stemmene sine. Sett deg godt inn i sakene på forhånd.

Saker til behandling på det digitale årsmøte

Årsmelding 2019

Årsregnskap 2019

Spesifikasjoner til regnskapet

Noter til regnskapet

Revisjonsberetning

Fastsettelse av kontingent

Arbeidsprogram 2021

Budsjett 2021

Valg av revisor 2021

Valg av styre 2021

Valg av valgkomité 2021

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt