Ny koronakrisepakke for frivillighet er klar

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektsbortfall fra eller som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med covid-19-utbruddet. Inntektsbortfall i forbindelse med utleie av fartøy kommer også innunder ordningen, men det er et krav at det dreier seg om frivillighet og at organisasjonen er registrert i frivillighetsregisteret.

Dere kan lese mer om ordningen og søke kompensasjon på Lotteri- og stiftelsestilsynets hjemmesider: https://lottstift.no/nb/ny-krisepakke-for-frivilligheten-2/?fbclid=IwAR1tN7JCKr1fjmthsnDE49_rqWSf2fj2yQYIyCDF-HR-SvxQlCgfivcEk9g

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt