Møre og Romsdal blar opp 500.000 til fartøyvernet

Møre og Romsdal blar opp 500.000 til fartøyvernet for å dempe koronakrisen. Alt i alt legger de 22 millioner i potten til tiltakspakke for kulturfeltet. 10 millioner skal gå til å kompensere for inntektstap, mens 12 millioner skal gå til digital formidling av kunst og kultur.

Ordningen har som mål å sikre inntekt og å være målrettet mot enkelte aktører. Det er lagt vekt på å kompensere og fylle ut for manglende nasjonale tiltak, både på kort og lang sikt. Vi oppfordrer flere fylkeskommuner til å gjøre det samme!

Midlene skal ikke bare gå til profesjonelle aktører, men også til frivillige virksomheter og amatører. Søknadsskjema blir lagt ut 30. april og man må søke innen 5. mai. Det er viktig å få delt ut pengene raskt, derfor er søknadsfristen så kort. Les mer om tiltakspakken på hjemmesidene til Møre og Romsdal fylkeskommune.

Bilde av fiskefartøyet HINDHOLMEN
HINDHOLMEN. Foto: Harald Sætre
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt