AVLYST: Landskonferansen 2020

AVLYST!

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse Landskonferansen 2020 på grunn av at koronautbruddet nå har kommet inn i en ny fase. Vi har vurdert dette nøye på bakgrunn av råd fra Legeforeningen og Folkehelseinstituttet. Legeforeningen anbefaler å avlyse arrangement med flere enn 50 deltakere og Folkehelseinstituttet ber arrangør vurdere å avlyse arrangementer om mange fra risikogruppene er deltakere. Hos oss i fartøyvernet er det mange som er i risikogruppen «alder over 65» og mange av disse er påmeldt Landskonferansen. Helsemyndigheter understreker at situasjonen er alvorlig. Vi velger derfor å avlyse konferansen for å unngå videre spredning.

Med vennlig hilsen Norsk Forening for Fartøyvern, 11. mars 2020

Riksantikvar Hanna Geiran

Fredag 27. mars arrangerer Norsk Forening for Fartøyvern vår årlige landskonferanse på Scandic Hotel Gardermoen. Tema for årets konferanse er frivillighet og rekruttering. Vi kan friste med innlegg fra Klima- og miljødepartementet, Riksantikvaren, Institutt for samfunnsforskning, Museene i Sør-Trøndelag, Norges Jeger- og Fiskerforbund, BOY LESLIE, Bragdøya Kystlag og Kulturminnefondet.

Konferansen er gratis for dere som er tilknyttet våre medlemsfartøy. Alle andre betaler kostpris som er kr. 600,- inklusiv lunsj. På grunn av stor interesse for konferansen ber vi om at dere ikke melder på flere enn 3 personer per fartøy.

Påmeldingslenken finner dere her. NB: Merk at dere ikke trenger å oppgi hverken kjønn eller fødselsdato, det er systemet som er laget slik at disse valgene finnes. Disse valgene får vi dessverre ikke fjernet. Gateadresse trengs heller ikke oppgis. Men navn, mobilnummer, e-post, postnummer og sted vil vi gjerne vite. Det er også kun mulig å melde på 1 person av gangen, selv om det står at man kan melde på flere.

Foreløpig program for konferansen finner dere nederst i denne artikkelen. Påmeldingsfrist torsdag 12. mars. Men første person til mølla gjelder!

Hjelpetekst for påmelding: For å velge billett, trykk på den hvite knappen i boksen til høyre for riktig pris (velg gratis deltakerbevis for medlemsfartøy eller velg deltakeravgift for eksterne) og følg deretter anvisningene. Du skal ikke fylle ut kjønn og fødselsdato, men navn, mobilnummer, e-post, postnummer og sted. Det er viktig å melde i fra om allergier eller matvarer du ikke kan spise, samt hvilket fartøy du representerer, eventuelt firma.

For fakturamottaker velger du enten deg selv eller opprett ny fakturamottaker hvis du er ekstern og skal betale for konferansen. Det vil kun være mulig å betale via faktura. For gratis deltakerbevis velger du ingen ting, da dere ikke skal ha faktura.

Dere mottar en bekreftelse på e-post når dere har meldt dere på. Husk å sjekke spamfilteret hvis dere ikke finner bekreftelsen. Får dere ikke en slik bekreftelse: Ta kontakt med post@norsk-fartoyvern.no.

Når det nærmer seg konferansedato sender vi ut oppdatert program til alle påmeldte, samt informasjon om hvordan man kommer seg til hotellet.

Velkommen!

Foreløpig program

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt