Innspill til museumsmeldingen

Regjeringen skal legge fram ny museumsmelding for Stortinget i årsskiftet 2020/21. Meldingen skal blant annet drøfte museale utfordringer. Norsk Forening for Fartøyvern har levert inn skriftlig innspill som dere finner nederst i artikkelen.

Vi er i våre innspill blant annet opptatt av samarbeidet mellom museer og frivillige, fartøyvernets status, immateriell kulturarv, større sektoransvar for museale fartøy, samt oppfølging av det museale fartøyvernet som følge av regionaliseringen.

Innspillene er basert på Stortingsmeldingen Kulturens kraft – kulturpolitikk for framtida, Granavolden-plattformen som er regjeringens politiske plattform, dialogmøter med Kulturdepartementet og innspill fra styret vårt.

Norsk Forening for Fartøyverns innspill til kommende museumsmelding

GAMLE OKSØY
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt