Fartøyvernets ABC 2019

Norsk Forening for Fartøyvern arrangerer hvert år konferansen Fartøyvernets ABC. Konferansen er ment som et kurs for nye medlemmer i fartøyvernet – eller for dem som trenger en oppfriskning – og skal være en praktisk veiledning for restaurering av verneverdige fartøy. I år handler det om antikvariske prinsipper, hvordan organisere seg, historisk teknisk dokumentasjon, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag, kontraktinngåelse, hvordan skaffe midler og goodwill lokalt, hvordan bli kjent med sitt fartøy fra bunn til topp, samt hvordan bruke, drifte og formidle et verneverdig fartøy. Programmet kan lastes ned under.

Bilde av fartøyvernprosjektet PELLE hvor kun skroget er igjen.
Fartøyvernprosjektet PELLE

Konferansen finner sted fredag 22.11 fra kl. 16.00 til lørdag 23.11 kl. 16.00 på Quality Hotel Expo på Fornebu ved Lysaker i Akershus. Hotellet er lett tilgjengelig med både tog (Vy), flytog fra Oslo Lufthavn og ulike bussruter fra flere steder i Norge til Lysaker og lokalbuss/drosje derifra. Takket være bidrag fra Riksantikvaren, koster konferansen kun kr. 1000,- per person for medlemsfartøyene og dekker 1 overnatting, konferanse og mat. Reise og drikke betales selv utenom. Representerer du ikke et av våre medlemsfartøy er prisen kr. 2200,- per person. Påmelding her. Merk at dere ikke trenger å oppgi hverken kjønn eller fødselsdato, det er systemet som er laget slik at disse valgene finnes. For å velge billett, trykk i boksen til høyre for riktig pris (deltakeravgift for medlemsfartøy eller deltakeravgift for ikke-medlemsfartøy) og følg deretter anvisningene. For fakturamottaker velger du enten deg selv eller opprett ny fakturamottaker. Det vil kun være mulig å betale via faktura, selv om kortbetaling står oppført som en mulighet.

Vi har bare 24 plasser og vi må derfor be dere om å melde på maks 2 personer per fartøyvernprosjekt. Husk at deltakeravgiften må være betalt før oppmøte. Første person til mølla. Velkommen til kurs!

Program for Fartøyvernets ABC 2019

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt