Nå kan du melde på til årets kulturminnedager

Nå kan du melde på ditt arrangement til årets kulturminnedager, skriver Kulturvernforbundet. Kulturminnedagene finner sted 7. – 15. september og jo flere som legger ut arrangementer, jo bedre er det. Du vil få tilsendt gratis plakater som dere kan henge opp i lokalmiljøet for å reklamere for arrangementet deres. I tillegg vil alle som melder på sitt arrangement før 20. august bli med i vurderingen av å motta Kulturminnedagsprisen på hele kr. 30.000.

Logo Kulturminnedagene

Kulturminnedagene er en del av European Heritage Days som arrangeres over hele Europa forteller Kulturvernforbundet videre. Dere blir derfor en del av den største kulturbegivenheten i hele Europa om dere melder på deres arrangement! Årets tema for Kulturminnedagene er «Fremtidens kulturarv».

Mer info finner dere på Kulturminnedagenes hjemmeside hvor også påmelding foregår. Har dere spørmål til registreringen kan dere kontakte Kulturvernforbundets sekretariat på post@kulturminnedagene.no. Lykke til med arrangementene!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt