Medlemsrabatt på kurs for sjøfolk

Vi har tidligere skrevet om medlemrabatt på utvalgte kurs hos Sjøredningsskolen i Horten. Her får medlemsfartøy 50 % rabatt.

Hos Arcos kan man også be om tilbud hvis noen av medlemsfartøyene ønsker å gjennomføre egne kurs for sjøfolk (minimum 15 påmeldte) istedenfor å booke ordinære kurs på Arcos sine hjemmesider. Da kan dere melde inn ønske om type kurs, antall deltakere og tidspunkt for gjennomføring. Basert på konkret  forespørsel vil Arcos kunne gi dere et tilbud. Forespørsel om tilbud sendes til kundeservice@arcos.no og gjelder først og fremst for medlemsfartøy i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Bilde av krysseren FLID 1 fra 1940
FLID 1
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt