Foreningen søker fylkeskontakter

Regionreformen er rett rundt hjørnet, og med den følger sammenslåing av regioner og oppgaveoverføring fra stat til fylke. Fartøyvern er en av oppgavene som skal overføres til regionene og foreningen ser det som svært viktig å jobbe interessepolitisk i regionene for å styrke fartøyvernet og gjøre det kjent. I den forbindelse ser vi etter personer tilknyttet våre medlemsfartøy som kunne tenke seg å være fylkeskontakter. Dette er ikke en betalt stilling.

Detaljbilde av mast

Vi vil be om møter med politikere og byråkrater for å presentere fartøyvernet og hvilke muligheter og utfordringer som finnes. Her er det naturlig at lokale fartøyvernere deltar hvis de har lyst. Hvis dette er noe for deg eller en du kjenner, ta kontakt med sekretariatet på e-post: post@norsk-fartoyvern.no. For spørsmål er det bare å ringe Hedda Lombardo på 92 23 27 92.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt