Trenger du forsikring til ditt verneverdige fartøy?

Norsk Forening for Fartøyvern opplever at mange forsikringsselskaper i Norge ikke vil forsikre fartøyene våre. Vi har etter mange års leting endelig funnet frem til en felles forsikringsavtale for alle medlemmer gjennom Søassurancen Danmark i Marstal. Alle medlemsfartøy er lovet forsikring til konkurransedyktige priser. Les mer om denne avtalen og last den ned fra våre hjemmesider.

Husk at alle redere er selv ansvarlige for at fartøyet er riktig forsikret, og dere må selv ta kontakt med Søassurancen Danmark. For tilbud og mer info, ta kontakt med direktør Peter Lund på telefon +45 62 53 10 72 eller e-post pl@soassurancen.dk.

Bilde av fartøyet Straumnes
STRAUMNES
Foto: Per Kristian Rognes
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt