Samlinger om rekruttering

Frivillig.no arrangerer gratis samlinger rundt i hele landet for folk fra frivillige organisasjoner, lokale lag og foreninger. Her kan dere få ny innsikt i økt rekruttering av frivillige, tips, inspirasjon og ikke minst treffe andre organisasjoner i området og bli motivert, skriver frivillig.no på sine hjemmesider.

Sjekk oversikten på frivillig.no for hvor og når samlingene holdes. Foreløpig er det satt opp aktuelle samlinger i Kristiansund, Mosjøen og på Nøtterøy som tar for seg inkludering, rekruttering, synliggjøring og samarbeid kommune/organisasjon. Noe for dere?

En annen som også arrangerer konferanse for frivillige er Bærum kommune som ønsker velkommen til Frivilligkonferanse 2019: Uten frivilligheten stopper Bærum. Konferansen arrangeres 7. mars kl. 15–18 i Bærum Kulturhus.

Denne konferansen er ment som en møteplass for alle som er tilknyttet Bærum og som er engasjert i eller ønsker å begynne med frivillig arbeid. Her skal vi finne inspirasjon, motivasjon og feire frivilligheten, lover arrangøren. Et av temaene vil også her være rekruttering.

Tips oss gjerne om liknende konferanser andre steder!

Bilde av fartøyet TAFJORD,  tidligere rutebåt fra 1927
TAFJORD
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt