Påmelding til landskonferansen 2019 er nå åpen

Påmeldingen til landskonferansen 2019 er nå åpen. Vi har valgt Regionalisering som årets tema, og vi får besøk av Sveinung Rotevatn fra Klima- og miljødepartementet, Linda Veiby fra Riksantikvaren, Morten Stige fra Byantikvaren i Oslo, Christian Hintze Holm fra Akershus Fylkeskommune, Alexander Ytteborg fra Norsk Forening for Fartøyvern sitt styre og Knut Alnæs/Per-Arild Andersen fra HVALER. Hvordan man ser for seg fartøyvernet etter regionaliseringen, ulike modeller for fartøyvernansvaret og eksempel på hvordan et fartøyvernprosjekt kan jobbe lokalt for å synliggjøre seg er noe av det spennende vi har å tilby denne dagen. Vi håper på fruktbare diskusjoner til nytte for fartøyvernet!

Konferansen vil finne sted på Scandic Gardermoen fredag 22. mars fra kl. 10.00 – 16.00 og er gratis for personer tilknyttet våre medlemsfartøy. For alle andre koster deltakelsen kr. 600,- (kostpris). Vi ber om at det meldes på maks 2 deltakere per fartøy. Ønsker flere enn 2 fra samme fartøy å delta, ta kontakt med sekretariatet for å stå på venteliste: post@norsk-fartoyvern.no.

Er du ekstern ta kontakt med post@norsk-fartoyvern.no for egen påmeldingslenke.

Representerer du et medlemfartøy kan du melde deg på
Landskonferansen 2019 her. Merk: Du kan kun melde på 1 av gangen. Ved påmelding velger du 1 billett og deretter Bestill varen (gul boks). På neste side trykker du Vennligst fortsett (gul boks), deretter fyller du ut info om deg selv (navn, e-post, telefonnummer) og svarer på de to spørsmålene om fartøy og om eventuelle allergier, før du trykker Vennligst fortsett (gul boks). Aksepter deretter vilkår (vilkårene kan lastes ned for gjennomlesning) og trykk på Betal (gul boks). Merk at dere ikke skal betale noe, prisen er satt til kr. 0,- Dere vil tilslutt få bekreftelse når dere har meldt dere på. Fullstendig program publiseres etter hvert. Velkommen!

Rutebåt fra 1892
HVALER
Foto: Stiftelsen D/S Hvaler

Én kommentar til Påmelding til landskonferansen 2019 er nå åpen

  1. Knut Sørensen 5. februar 2019 at 10:25 #

    Heisan!
    Tror jeg glemte å føre på fartøynavn ved påmelding
    LM 9421 Jelse er fartøyet

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt