Søk etter frivillige på frivillig.no!

Trenger du flere frivillige til ditt fartøy? Da kan du søke på frivillig.no som ble startet av Frivillighet Norge i 2015. Nettstedet er laget for at folk skal finne frivillige oppdrag og at frivillige organisasjoner skal finne folk. Målet er å gjøre det enklere for folk å bli frivillig og enklere for organisasjoner å finne frivillige, vinn vinn!

Kravellbygget firskefartøy i tre
TERNEN

Frivillig.no er gratis og du må kun registrere deg, legge ut oppdraget, og ta godt i mot frivillige som melder seg.

For vår del – i tillegg til adresse, telefon og e-post – fyller du ut med fartøyets navn i det første feltet, det som heter «registrer lokallag eller organisasjon», og bruker Norsk Forening for Fartøyvern sitt organisasjonsnummer som er 965 906 746.

Lykke til!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt