Politisk arbeid under regjeringsforhandlingene

Under regjeringsforhandlingene har Frivillighet Norge hatt full momskompensasjon for frivillige organisasjoner som sin fanesak. Norsk Forening for Fartøyvern støtter dem i arbeidet, vi har jobbet sammen om dette i flere år. I dag må frivillige organisasjoner betale moms for kjøp av varer og tjenester, en avgift kommersielle og offentlige aktører slipper, skriver Frivillighet Norge. Dette synes vi er urettferdig og håper – sammen med de andre frivillige organisasjonene – at den urimelige skatten på frivillig engasjement og dugnadsarbeid snart vil forsvinne. Les mer om dette arbeidet og momscampen på Frivillighet Norges hjemmesider.

Vi har også tatt opp fartøyvernet spesielt og bedt politikerne om videreføring av fokuset på fartøyvernet som vi så fra Jeløya-plattformen. Denne politiske plattformen ønsket å styrke det norske fartøyvernet, noe vi jobber hardt for å få videreført.

RAGNHILD SCHANCHE
Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt