Forbundet KYSTENs landsstevne 18. – 21. juli 2019

Kystlaget Trondhjem har gleden av å ønske velkommen til Forbundet KYSTENs landsstevne 18.- 21. juli 2019. Kystlaget håper at mange veteranfartøy og tradisjonsbåter legger turen til Trondheim og de har allerede åpnet for påmelding av fartøy til stevnet: Påmelding Fosenkaia 2019.

Det kan bli rift om kaiplassene i kanalhavna, så vær raske med å melde dere på. Se også oversikt over påmeldte fartøy: Påmeldte fartøy Fosenkaia 2019 og følg med på hjemmesiden  www.fosenkaia2019.no.  Her vil det komme mange oppdateringer om påmeldte fartøy og programmet for landsstevnet.

Kystlaget Trondhjem ved høvedsmann Egil Eide ønsker velkommen til Trondheim i juli!

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt