Innkalling til Fartøyvernets ABC 2018

Norsk Forening for Fartøyvern arrangerer hvert år konferansen Fartøyvernets ABC. Konferansen er ment som et kurs for nye medlemmer i fartøyvernet – eller for dem som trenger en oppfriskning –  og skal være en praktiske veiledning for restaurering av verneverdige fartøy. I år tar vi opp organisering, antikvariske prinsipper, historisk teknisk dokumentasjon, sikring, vedlikehold, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag, samt eksempler på hvordan skrive en god søknad.

SKOGØY

Konferansen finner sted fredag 23.11 kl. 16.00 til lørdag 24.11 kl. 16.00 på Quality Hotel Expo Fornebu i Akershus. Hotellet er lett tilgjengelig fra Oslo Lufthavn med flytog til Lysaker og buss/taxi derifra. Takket være bidrag fra Riksantikvaren, koster konferansen kun kr. 1000,- per person for medlemsbåtene og dekker 1 overnatting, konferanse og mat. Reise og drikke betales selv utenom. Representerer du ikke en av våre medlemsbåter er prisen kr. 2000,- per person.

Bindende påmelding til Fartøyvernets ABC 2018 her, husk at deltakeravgiften må være betalt før oppmøte. Det er kun 35 plasser, så førstemann til mølla, men vi ber om at dere melder på kun 2 deltakere per fartøyvernprosjekt. Hvis dere ønsker flere enn 2, ta kontakt med sekretariatet på
post@norsk-fartoyvern.no

Velkommen!

Tentativt program Fartøyvernets ABC 2018

Giro Fartøyvernets ABC 2018

 

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt