Semidieselmotorens brennstoffsystem – kurs hos Nordnorsk Fartøyvernsenter

Nordnorsk Fartøyvernsenter holder kurs i semidieselmotorens brennstoffsystem 16. – 18. november 2018.  Kurset innbefatter praktisk øvelse og har derfor en maks grense på 10 deltakere. Du vil få kunnskap om brennstoffsystemets komponenter, feilsøking, utbedring og vedlikehold, samt innstilling av pumpeslag og tenningstidspunkt. Kurset er gratis og retter seg mot alle som eier eller bruker semidiesel- og glødehodemotorer.

Påmelding må skje innen 9. november til ronny@nnfa.no.
Sted: Nordnorsk Fartøyvernsenter, 9470 Gratangen
Overnatting kan bestilles hos Foldvik Bryggeferie.

 

Les hele invitasjonen under:
Invitasjon brennstoffkurs 2018

 

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt