Fotokonkurranse hos Wikimedia: Fotografer et registrert kulturminne!

Wikimedia Norge og Wiki loves monuments utlyser en fotokonkurranse hvor premien er et gavekort som man kan bruke på De Historiske. Merk at kun foto av registrerte kulturminner i Norge kan brukes, det vil si kulturminner registrert på Kulturminnesøk. Er ditt flytende kulturminne registrert hos Kulturminnesøk er det bare å delta.

tidligere redningsskøyte G. UNGER VETLESEN

G. UNGER VETLESEN. Foto: Hans Petter Tysnes

Bildet må bli lastet opp til Wikimedia Commons i løpet av september for å kunne delta i konkurransen. Fotografiene kan være tatt når som helst, men bare fotografier som blir lastet opp i september blir vurderte. Vinnerne blir kunngjort 31. oktober 2018.

Wikimedia Norge arrangerer også en skrivekonkurranse i løpet av fotokonkurransen.

Les mer på Wikimedia om begge konkurransene. Lykke til!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt