The Tall Ships Races 2018

10 norske båter er påmeldt The Tall Ships Races 2018, seilasen som skal bidra til å utvikle og utdanne ungdom mellom 15-25 år gjennom seiltrening, uavhengig av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn eller sosial bakgrunn. Stavanger er vertskapshavn 26. – 29. juli, vi gleder oss på byens vegne! Vågen vil bugne av liv, arrangementer og selvsagt Tall Ships. Det vil være mulig å komme ombord på skutene, les mer om dette på hjemmesiden til Tall Ships Races Stavanger 2018. Her finner du også utfyllende program for disse tre dagene og annen praktisk informasjon. De norske båtene er: Caroline af Sandnes, Christian Radich, Christiania, Frøya, Liv, Loyal, Statsraad Lehmkuhl, Stina Mari, Sørlandet og Wyvern. Noen av dem har allerede ankommet Sunderland hvor startskuddet går. Vi ønsker alle deltakerne en flott seilas!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt