Nyhetsbrev fra European Maritime Heritage (EMH)

Nå har siste utgave av European Maritime Heritages (EMH) nyhetsbrev kommet ut. Denne utgaven tar for seg blant annet internasjonalt lovverk.

EMH er en europeisk paraplyorganisasjon for private eiere av verneverdige fartøyer, maritime museer og andre interesserte organer. Norsk Forening for Fartøyvern er nasjonalt medlem i organisasjonen, og vår generalsekretær Hedda Lombardo er i tillegg leder i EHMs sikkerhetsråd. Lombardo forteller om manglende unntak for vernede fartøyer, noe sikkerhetsrådet jobber mye med for å få inn i ulike lovverk, for eksempel i det nye europeiske passasjerskipsdirektivet.

Mer om hva det er jobbet med i det siste kan du lese om i siste utgave av EMHs nyhetsbrev under.

EMH newsletter April 2018

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt