Einars spørretime

Kulturminnefondets støtteordning for straks- og sikringstiltak skal bidra til å hindre at kulturminner går tapt, og støtten går til tiltak som hindrer videre forfall i påvente av istandsetting. Det er avsatt egne midler til formålet, og søknadene behandles fortløpende gjennom året. Tilskuddsbeløpet har en øvre grense på kr 50.000.

Har du spørsmål om vår støtteordning for straks- og sikringstiltak? Tirsdag 3. april kl. 19.30 sitter Einar Engen klar på vår live-sending på Facebook til å svare på DINE spørsmål. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet under sendingen, eller du kan sende inn spørsmål på Facebook på forhånd, enten på melding eller i kommentarfeltet her. Du kan også sende på e-post til linda.herud@kulturminnefondet.no.

 

https://www.facebook.com/events/877186182451404/

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt