Kulturminnedagene 2017

Hvert år arrangeres det i september «European Heritage Days» over hele Europa, i Norge kalt «Kulturminnedagene».

Tema for i år er «Kulturminner i samfunnstjeneste» og arrangementer vil holdes fra 9. september til 17. september. 

I denne anledning vil bla. Tønsberg Kystkultursenter arrangere temakveld om ishavsskuta «Berntine» fredag 8. september kl.19.00-22.00. Det vil holdes et spennende bildeforedrag om «Berntines» historie fra 1890 frem til i dag, og det vil bli servert spekemat og drikke. Arrangementet er åpent for alle, og koster 150 kr per person. 

Søndag 10. september vil «D/S Hestmanden» bli holdt åpen for publikum fra kl.12.00-16.00 ved Norsk krigsseilermuseum. Det vil bli arrangert guidet tur med Thea Eriksen gjennom utstillingene og Gunnar Eikli vil holde kåseri om «Hestmandens» historie. Venneforeningen vil holde dampkjelen varm og sette i gang maskinen. Gratis inngang. 

Den 17. september inviterer Maritimt Museum til åpen skute på “S/S Svanen”. Arrangementet vil vare fra kl.12.00-15.00 og det vil være aktiviteter for både store og små. Barnas Båtverksted vil holde åpent om bord, hvor man kan få prøve seg som skipsbyggere og lage klossebåter. Arrangementet er gratis.

Les mer om arrangementet om Ishavsskuta «Berntine» 

Les mer om arrangementet på «Hestmanden» 

Les mer om arrangementet på «Svanen»

Velkommen!

, ,

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt