Reparasjon av «Southern Actor» etter havari

Sandefjords Blad opplyser i dag at det vil koste inntil to millioner å sette i stand ”Southern Actor” etter at den gikk i grunn i Viksfjord torsdag den 22. juni. Båten hadde kjørt på undervannsskjæret i Kirkebåen og havarerte kort etter. Museumsbåten skulle kjørt foran i båtkortesjen på sankthansaften neste dag, noe den ikke fikk være med på i år. Reparasjonene vil bli en omfattende jobb, og kostnadene vil antageligvis ligge på mellom halvannen og to millioner kroner. Forsikringen vil dekke det meste av reparasjonskostnadene. Det er fremdeles ikke avklart hvilket verksted båten skal til, eller om den gamle hvalbåten vil tas opp i tørrdokk i høst eller til våren da den uansett skulle i dokk. Først neste år vil museumsbåten forhåpentligvis være tilbake i drift.

,

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt