NFF på plass under Risør Trebåtfestival 2017

Norsk Forening for Fartøyvern er tilstede på Risør Trebåtfestival og tilbyr gratis kurs til medlemmer og andre interesserte om hvordan du holder tredekket tett. Kurset holdes av trebåtbygger John A. Andersen, og vil vare omtrent 1 time hvor du blant annet får prøve å drive. Det vil holdes følgende kurs:

Fredag 4. august kl. 10.00

Lørdag 5. august kl.10.00

Lørdag 5.august kl.13.00

Send melding til Andersen på  917 74 345 for påmelding. Det er plass til maks 8 personer per kurs, så meld deg på så snart som mulig for å sikre deg en plass. Ved stor pågang vil NFF medlemmer ha fortrinn. Kurset holdes på festivalområdet, ved stand til det Maritime Risør, så du må ha festivalpass!

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt