Midthordlandske Dampskibsselskab vant lokal kulturvernpris

Søndag 27. august ble Anders Kåre Engevik sin kulturvernpris for Fusa utdelt for sjette gang.  Prisen deles hvert år ut til personer eller organisasjoner som har utpekt seg i  sin innsats i å verne om kulturarv og formidling av lokal og nasjonal kystkulturhistorie. I år gikk M/S Midthordlandske Dampskibsselskab AS (MDS) av med seieren for sitt arbeid i å ivareta og drive veteranbåten M/S Midthordland. Aksjeselskapet MDS har vært eiere av båten siden 1996, og har lagt ned et stort arbeid med å verne og drive den 70 år gamle rutebåten. Juryen mener at selskapet fortjener ære og erkjennelse for arbeidet de gjør for å fremme kystkulturen i Fusa. M/S Midthordland står som et av de viktigste flytende kulturminnet i området og er til glede for hele Vestlandet. Prisen er diplom og gavesjekk på 10.000,- kr.

Norsk Forening for Fartøyvern gratulerer!

, ,

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt