Kulturminnedagsprisen 2017

I forbindelse med årets kulturminnedager som arrangeres i tidsrommet 9.-17.september deler Kulturvernforbundet ut prisen til en lokal arrangør som enten ved årets program og/eller ved innsats over tid best har oppfylt Kulturminnedagenes målsetning om å «å tilgjengeliggjøre kulturminner for allmennheten og bidra til å skape forståelse og interesse for kulturminner og kulturmiljøer.» Kulturvernforbundet har i dag offentliggjort de fem nominerte til årets kulturminnedagspris som vil bli delt ut i forbindelse med Kulturminnedagene. De gratulerer med nominasjonene og ønsker alle sammen lykke til med sine kulturminnedagsarrangement. Les mer om de nominerte her

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt