Nytt styre i NFF konstituert!

I helgen ble foreningens årsmøte avholdt i Stavanger, om bord på ærverdige MS Sandnes. Nærmere 100 delegater og observatører deltok, stemningen var god og engasjementet var høyt. Innsatsen fra de lokale krefter både ved SANDNES, ROGALAND og alle som var tilknyttet ekskursjonen, var både hjertelig og velvillig.

Valg av nytt styre og ny styreleder.
Sedvanlig valg av styre ble avholdt, men nytt av året var at styret umiddelbart etter årsmøtet kom sammen og konstituerte seg. Avtroppende styreleder Tron Wigeland Nilsen ønsket å fratre med umiddelbar virkning på grunn av andre oppgaver som venter. Generalsekretær Heddda Lombardo takket på vegne av foreningen avtroppende styreleder for god innsats og overrakte et gavekort.

Bilde av Morten HesthammerMorten Hesthammer ble enstemmig valgt som ny styreleder. Han representerer fartøyet «Faun» og arbeider som verfts-formann ved Hardanger Fartøyvernsenter.
NFF har her fått en ny styreleder med store kunnskapsbredde og svært verdifull innsikt i selve arbeidet med den tekniske gjennomføringen av vernearbeidet.

per-inge-hoiberg-fil-26-09-2016-16-34-10-1024x768Per Inge Høiberg ble valgt inn som nytt styremedlem og tar over plassen etter
Morten Hesthammer. Han representerer fartøyet «Helgøya» og arbeider blant annet som styreleder i Mjøssamlingene. Med Per Inge får NFF styret tilført verdifull erfaring innen formidling av kultur og vern av flytendene kulturminner på innlandet.

Vi ser fem til det nye styret sitt arbeid for fremme av den vernede flåtens interesser og fremtid, og ønsker det nye styret hjertelig velkommen!

, , , , , , , , , ,

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt