Kadetter til verneflåten

Skjermbilde 2016-04-18 kl. 13.19.01Norsk Forening for Fartøyvern har i samarbeid med NTNU Ålesund laget et opplegg for at kadetter kan opparbeide seg gyldig fartstid på veteranfartøy. På NTNU i Ålesund, tidligere Høgskulen i Ålesund, studerer rundt 120 ungdommer fra hele landet, mot en bachelorgrad i nautikk. Dette vil, sammen med fartstid, gi dem rett til å søke dekksoffiser klasse 3 sertifikat. NTNU har fram til nå, i samarbeid med lokale offshorerederier, kunne tilbydd praksis for en del av sine studenter i sommermånedene mellom studieårene. Dette er lenger ikke mulig da mange av disse fartøyene nå ligger i opplag. Utplassering bidrar til økt motivasjon for videre læring, opptjening av fartstid, samt økt forståelse for hva sjømannsyrket bærer med seg.

Norsk Forening for Fartøyvern håper at våre medlemsfartøy benytter seg av denne ordningen og tar ombord interesserte ungdom som kan ta i et tak. Dette er også en glimrende mulighet til å rekruttere nye frivillige for fremtiden.

Les invitasjonen fra NTNU Ålesund her for med informasjon

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt