Landskonferansen 2016

Norsk Forening for Fartøyvern holder landskonferansen i år på BEST WESTERN Oslo Airport Hotell Gardermoen mandag 29. februar, fra kl. 10.00 til 16.00.

I år blir det to tema:

  • Kvalifikasjoner for sjøfolk på verna skip. Norsk forening for Fartøyvern har i lang tid advart mot at de nye kvalifikasjonsreglene for sjøfolk kan tvinge den verna flåten til land. Vi har de siste årene arbeidet aktivt for et regelverk som tar opp i seg den spesielle situasjonen de verna fartøyene og dets mannskap står i. Mange er svært bekymret og forenigen vil presentere løsninger til diskusjon.
  • Aktørene i fartøyvernet diskuterer hverandre (brannfakler er bestilt). Det er mange aktører i fartøyvernet. Fartøyene, eierne, foreningene, politikerne, forvaltningen, håndverkere, publikum mfl. Alle er de invitert for å diskutere hverandre og seg selv. Vi håper debatten fører til selvrefleksjon hos alle parter, slik at vi fremover kan lage et enda bedre fartøyvern.

Adressen er Museumsveien 26, 2060 Gardermoen. Shuttlebuss går til og fra flyplassen hvert 20. minutt og koster kr 70,- per person. Bussen er merket S 33, og går fra plattform 37. Turen tar seks minutter fra dør til dør, og stopper rett utenfor hotellet.

Påmelding gjøres i skjema i linken under. En person pr skjema. Konferansen er gratis for medlemmer og koster 500 kr for andre. Lunsjbuffet inkludert. Påmeldingsfrist er 10 februar, evt. til det er fulltegnet. Førstemann til mølla!

https://fs30.formsite.com/christianlienjensengmailcom/form11/index.html

Vel møtt!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt