Spørreundersøkelse for aktiv politikk

Norsk Forening for Fartøyvern har sendt ut en spørreundersøkelse til alle medlemsfartøy for å få oppdatert informasjon om hvordan det står til med prosjektene i det ganske land. Spørsmålene er knyttet direkte opp mot dagens aktuelle politikkområder. For eksempel politikernes mål om å få fartøyene opp på et normalt vedlikeholdsnivå innen 2020. Hvordan ligger vi egentlig an i forhold til det? Hvordan er mannskapssituasjonen? Når skal fartøyet klasses, hvilke sertifikater er aktuelle osv? Vi håper svarene kan gi byråkrater og politikere kunnskap til enda et sårt tiltrengt løft for vår felles maritime kulturarv.

«Hvaler» slepes, Engelsviken. Foto: Thor Willy Eriksen

Hvaler ved Engelsviken

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt