Fotokonkurranse!

Norsk Forening for Fartøyvern er 30 år i 2015!

Dette skal bli markert flere steder i år men først ut er lanseringen av en fotokonkurranse. Tema er folk i båt.

Sammen med Forbundet KYSTEN velger vi å bruke Instagram og Facebook med hashtaggene #båtogfolk og #få15 (friluftslivets år), dvs at du også er med i deres fotokonkurranse om du merker med disse taggene. Om du vil være med i Norsk Forening for Fartøyvern sin konkurranse i tillegg, må du merke med #fartøyvern i tillegg og båten i bildet må være medlem av Norsk Forening for Fartøyvern.

Så for å være med på konkurransen må bildet i det minste ha en liten bit av et fartøy som er medlem av foreningen og minst et menneske.  Bildet må på Instagram og/eller på foreningens facebook-sider og det må merkes #fartøyvern #båtogfolk #få15. Evt kan du sende inn bilder til clj@norsk-fartoyvern.no og vi vil dele bildet ditt.

Premiering under foreningens årsmøte i oktober. Jury er styret Norsk Forening for Fartøyvern.

Konkurranseregler

  • Bildene lastes opp via Instagram, Facebook (merk med emneknaggene #fartøyvern og #få15 og #båtogfolk) eller sende bildene på epost.
  • Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  • Konkurransen er åpen for alle som har fylt 15 år og deltakelse er gratis.
  • Konkurranseperioden er fra mars til 1. oktober 2015 (bare bilder som er laste opp fra mars til oktober 2015 vil bli vurdert i konkurransen).
  • Når du deltar i vår fotokonkurranse, gir du samtykke til at Norsk Forening for Fartøyvern og Forbundet KYSTEN har rett til å publisere bildene i Norsk Forening for Fartøyvern og Forbundet KYSTENs egne kommunikasjonskanaler (blad, nettsider, sosiale medier), og i forbindelse med promotering av vårt arbeid.
  • Merker du bildet med #fartøyvern og #båtogfolk og #få15 via Instagram og eller facebook, er du automatisk med i fotokonkurransen og aksepterer vilkårene. NB: Dette gjelder kun hvis du har åpen profil på Instagram.
  • Ved deltakelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.
Foto Rune Alstedt

Foto Rune Alstedt

 

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt