Stilling ledig som organisasjonsrådgiver i Kulturvernforbundet

Skjermbilde 2015-01-12 kl. 11.48.11Organisasjonsrådgiver (Assisterende generalsekretær)

Kulturvernorganisasjonene er inne i en positiv utvikling og Norges kulturvernforbund spiller en viktig rolle for å øke oppmerksomheten om organisasjonenes samfunnsnytte og interessen for historie og kulturminner. Norges kulturvernforbund skal tilsette organisasjonsrådgiver (assisterende generalsekretær) som vil bli en viktig aktør for å bringe det frivillige kulturvernarbeid videre i Norge. Vi søker deg som med pågangsmot, positiv innstilling og kreativitet vil sikre vår videre vekst.

Norges kulturvernforbund organiserer 22 landsdekkende kulturvernorganisasjoner og har et sekretariat med tre personer ledet av generalsekretær. Våre medlemsorganisasjoner har over 200 000 personlige medlemmer og har aktiviteter overalt i landet. Vi arbeider med samarbeidsprosjekter kulturvernorganisasjonene imellom og er et talerør utad på vegne av alle organisasjonene.   Mer informasjon www.kulturvern.no.

Stillingen innebærer også å være generalsekretærens stedfortreder og vil derfor måtte beherske de fleste arbeidsoppgaver.   Oppgavene kan være å forberede saker til styret, prosjektarbeid, organisasjonsdrift, medlemskontakt, økonomi og administrasjon, regnskap, informasjon, web og sosiale medier.

  • nskede kvalifikasjoner: Høyere utdanning innen økonomi/administrasjon eller annen passende utdanning, 5-10 års relevant arbeidserfaring, noe ledererfaring, samfunnsforståelse og innsikt i offentlig forvaltning.   Kjennskap til kulturvernorganisasjonene eller annen tilsvarende frivillig virksomhet er en fordel.

Lønn etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingene, ta kontakt med generalsekretær Jan Solberg 91648005.

Søknad med CV sendes jan.solberg@kulturvern.no innen torsdag 22. januar.

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt