Kulturvernforbundet har ledige stillinger

Kulturvernforbundet søker etter to rådgivere i til sammen 1,5 stilling som vil bli viktige aktører for å bringe det frivillige kulturvernarbeidet videre i Norge. Vi søker deg som med pågangsmot, positiv innstilling og kreativitet vil sikre vår videre vekst.

Kulturvernforbundet er en paraplyorganisasjon for 22 landsdekkende kulturvernorganisasjoner og har sekretariat sentralt i Oslo med tre personer ledet av generalsekretær. Våre medlemsorganisasjoner har over 200 000 personlige medlemmer og aktiviteter i hele landet. Vi er en pådriver for økt samarbeid mellom kulturvernorganisasjonene og er et talerør for alle organisasjonene. Se her for fullstendig utlysning av stillingene.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt