Foreningen på høring i energi- og miljøkomiteen

Norsk Forening for Fartøyvern var torsdag 6. november på budsjetthøring i energi- og miljøkomiteen på Stortinget. Generalsekretær Hedda Lombardo informerte om fartøyvernet og foreningen samt ga råd til politikerne om hvordan de best kunne nå de mål flere i Stortinget har stilt seg bak. En lysbildeserie gikk i bakgrunnen mens Hedda snakket. Denne innehold bilder fra sommerens Grunnlovskonvoi samt mange andre fine bilder av unge og gamle fartøyvernere i arbeid og seilas. Du kan se høringen her. I forkant av høringen leverte foreningen sine innspill skriftelig til komiteen.

Skjermbilde 2014-11-10 kl. 12.19.08

Norsk Forening for Fartøyvern

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt