Workshop i søknadskriving Trønderlag

Det kommer relativt få søknader om midler til fartøyvern fra trøndelagsfylkene. I et samarbeid mellom Sør- og Nord-Trøndelag fylkeskommuner ønskes det å hjelpe eiere av fredete/vernede fartøyer å styrke sine søknader til Norsk Kulturminnefond og Riksantikvaren gjennom å arranger en workshop i søknadsskriving.

Velkommen til en lærerik dag.

Ta med nødvendig dokumentasjon (se hva som kreves på www.ra.no under veiledning, søknadsskjema og søknad om tilskudd og/eller status som «verneverdig skip» og på www.kulturminnefondet.no under søknad, søknadsdokumenter.

 

Tid: Lørdag 4. Oktober fra kl. 10.00 til 14.00

Sted: Kjerknesvågen, Inderøy

Påmelding: frode.kristiansen@ntfk.no

Frist: Innen onsdag 1. oktober

Det er ingen kursavgift.

Invitasjon og program workshop fartøyvern 2014

 

,

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt