Fyrtårnprisen 2014

Norsk Forening for Fartøyvern fikk Fyrtårnprisen 2014 under Kystens Dag i Brønnøysund 13. Juni. Statssekretær i Samferdselsdepartementet, Jon Georg Dale, delte ut prisen. Foreningen fikk prisen for sitt langsiktige arbeid for å ta vare på Norges flytende maritime historie. Prisen skal tjene som stimulans og inspirasjon for fortsatt arbeid for Norge som kystnasjon. Fyrtårnprisen går hvert år til en kandidat som har utmerket seg utover det vanlige, gjennom arbeid eller interesseområde. Norsk Forening for Fartøyvern er en aktiv formidler av norsk kysthistorie, samtidig som den er en flott representant for det frivillige Norge.

Generalsekretær Hedda Lombardo mottar Fyrtårnprisen av statssekretær i Samferdselsdepartementet Jon Georg Dale.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt