Grunnlovskonvoi 2014

1814logo_ViFeirer_midtstilt-1Norsk Forening for Fartøyvern, Forbundet KYSTEN og Kystlaget Viken inviterer båter og fartøyer til konvoi langs norskekysten til Forbundet KYSTENs landsstevne 2014 i Oslo.

Dette skal bli tidenes mønstring av historiske skip og båter langs norskekysten og inn Oslofjorden.

Foreløpig er første avgang i Florø 5. juli, siste anløp før Oslo er Horten 16. juli hvor alle båtene går samlet inn til Oslo med ankomst ettermiddagen 17. juli. Åpningsseremonien til landsstevnet finner sted i Bjørvika kl. 18.00. Seilingsplanen forlenges nordover når vi vet mer om hvilke båter som kommer nordfra.

Påmeldingssjema kommer snart.

Seilingsplan og havner

For spørsmål om konvoien: Kontakt Christian Lien Jensen, 41428696, clj@norsk-fartoyvern.no

 

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt