Ny informasjonsrådgiver

Christian Lien Jensen er ansatt som ny informasjonsrådgiver i Norsk Forening for Fartøyvern. Christian er 33 år og har en bachelor i historie og samfunnsfag fra UiO. De siste årene har han jobbet som produsent for dokumentarfilmer, flere innen kystkultur. Han kjenner godt til fartøyvernet gjennom “Svanen” som han har seilt flere ganger. Christian har erfaring fra lobbyvirksomhet gjennom et prosjekt nulltolleranse.no (nulltolleranse for sexkjøp på tjenestereise). Han har skrevet avisartikler, kronikker, filmmanus samt laget nettside for Prosjekt Moken: http://test.projectmoken.com/www2/. Christian har erfaring fra å drive små og store prosjekter og skaffe midler fra det offentlige.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt