Konvoi 2014

Norsk Forening for Fartøyvern, Forbundet KYSTEN og Kystlaget Viken inviterer fartøyer til å være med på feiringen av Grunnlovens 200-årsjubileum. Bli med på konvoi langs norskekysten som ender opp på Forbundet KYSTENs landsstevne i Oslo fra 17. til 20. juli.

Seilingsplan kunngjøres snart men vi nevner foreløpig noen viktige datoer: Avgang Florø 9. juli, siste anløp før Oslo er Horten 16. juli hvor alle båtene går samlet inn til Oslo med ankomst ettermiddagen 17. juli.

Det jobbes hardt med å skaffe midler til drivstofftilskudd men vi understreker at denne jobben må gjøres på dugnad, dvs. at alle bør ta kontakt i sitt distrikt for å finne samarbeidspartnere for økonomisk tilskudd til eget fartøy.

Påmeldingsskjema for båter til landsstevnet vil snart foreligge på landsstevnets nettside, http://kyststevnet2014.no/.

For spørsmål, ta kontakt med Jan Welde, leder i NFF, tlf. 900 81 452, e-post: jan@welde.com eller Tore Friis-Olsen, Forbundet KYSTEN, tlf. 922 04 874, e-post: tore@kysten.no.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt