«Hvaler» sjøsettes i dag

Etter en intens høst er det nå klart for sjøsetting av ”Hvaler”.
Sjøsettinga blir gjennomført torsdag 28.11.13. på området til tidligere Seutelvens mekaniske verksted. Etter snart 18 års innsats med restaurering av skroget, er båten nå klar for å komme på vannet igjen.

Båten må løftes i to operasjoner, og det er Nordic Crane Kynningsrud som gjør jobben. Det første løftet skjer på formiddagen, og hvis alt går etter planen vil båten bli løftet på vannet en gang mellom kl. 1300 – 1430. Dugnadsgjengen vil assistere ved arbeidene.

De som ønsker å se sjøsettingen av MS «Hvaler» kan møte opp på tidligere Seutelvens mekaniske verksted. Varm buljong og pølser kan kjøpes i dugnadsgjengens salgstelt. Besøkende anmodes om å parkere utenfor området.

Kommentarer er skrudd av.

Drevet med WordPress. Levert av WooThemes

Design Ingrid&Odd - Utviklet av Nettvendt